Wednesday, September 9, 2009

Bunga Mawar,


Breaking news,Tadi aku hampir kena langgar dengan kereta yang melaju macam jalan tu nenek dia kasi untuk harijadi dia yang ke-21.Haiya kenapalah aku tak mati je tadi -.-"

Aku tahu ah aku tak sempurna. Terlalu jahil bukan macam kau yang terlalu warak dalam segala benda. Dosa sebesar zarah pun kau tak pernah buat. Aku tahu.Kau terbaik. Kau lah segala-galanya. Yang layak menerima hidayah dan HARUS dipandang mulia. Kau the bomb.

Waklu. Aku sikit pun tak hormat kau. Kau tapayah ah cakap macam tu kat aku.Hati aku siapa tahu sakit dia macam mana? Kau nak tukar hati dengan aku? Kalau kita switch heart for a day an,cayalahhh kau takkan tahan sesaat pun.Sebab dah macam seksa kubur dah sakitnya.

Kau nak cakap baik sikit. Tahan nangis and buat muka as if kita happy dan tak rasa sedih sikit pun bukanlah satu perkara yang mudah.Aku cuba banyak kali cakap dekat diri aku ' oi budak kecik,masalah kau is not that big.kecik je babe.hold on okay?' tapi stuffs like that kan sial. Dah tak laku ah.Too late.

Home is ass. Its not sweet.Mana aku nak pergi? Sumpah aku tak pernah sangka 2009 will be this bad.Nak nak bulan ramadhan. Sepatutnya semua sempurna. Semua ber-hahaha. Tapi mana ? Ponteng ke apa? Lancau ah.

Dah hampir dua minggu aku buka puasa and sahur sorang-sorang.Kalau sama-sama pun muka semua macam dah nak mampus tak cukup air. Terasa macam orang bujang pulak aku.Kalau pergi bazaar bukan nak offer aku makan.Offer orang yang tak puasa adala. What am I to you? What am I HERE?!

Truth is. Aku lonely.Dan aku still takut keseorangan.To be honest.Sebab tu i still have my 'friends' with me.

Orang kata aku sengaja buat diri aku rasa sunyi.Sengaja menjauh dari orang.Well,itu masalah aku. Mungkin im hiding something.Cuma. Duduk dekat satu kotak gelap alone ditemani suara-suara orang yang tengah ketawakan kita.Thats scary.Betul.Seryes.

Kalau kau tanya aku ; aku memang tak sabar nak buat spm. Kalau aku boleh join senior aku kat sekolah buat spm aku dah buat. Aku nak keluar dari sekolah ni and dari rumah ni secepat mungkin.Im trying to fit in. Yes.Tapi semua macam neraka jahanam.

Serba chaotic. Stop it.Aku dah letih.

Shit.