Wednesday, February 1, 2012

Apa Yang Ada Di Jepun.

Negara Jepun dia memang sangat futuristik,dan mereka mencipta alat untuk menyenangkan hidup manusia. Serius! Check this out!


Sekarang manusia tak perlu susah-susah buang tenaga tiup maggie yang panas. we already have a solution for it.


Amboi minah ni takut air :p


Sekarang kita boleh bawa jam dan roti kemana-mana sahaja kita berada! weeeee


Untuk orang-orang penat baru balik kerja.No komen.


Ini untuk mak mak yang tak pemalas nak basuh baju anak. Boleh lah pakaikan baju pesen macam ni supaya baju anak tak kotor! Yay! Masalah selesai!


Baru beli kasut mahal? hari nak hujan? anda pengguna public transport? Boleh lah guna payung mini ni,khas untuk melindungi kasut-kasut mahal sahaja.No worries!


Bantal ni diciptakan untuk perempuan perempuan lonely.Andartu terlampau ke,awek baru lepas clash ke,atau awek yang berjauhan daripada balak. Tapi maaf,bantal ini tidak boleh digunakan sebagai dildo.


Kalau malas nak bawa tisu dalam beg,malas nak keluarkan satu satu bila hingus dah tergantung hujung hidung,boleh lah beli alat atas kepala ni. Senang! hingus keluar,tarik je dari atas kepala.


Kalau korang baru balik Tesco,tengah hujan lebat dan tempat parking korang jauh. Boleh lah beli payung yang ada headband ni,supaya dua-dua tangan korang boleh carry barang dengan tenang,tak payah susah susah pegang payung.


Benda kat kepala minah ni ada untuk menghalang rambut daripada masuk mata,supaya dia dapat makan mee dengan tenang.